23 augustus 2022

ACSI Peter Parker geniet van paardenvriendschap

PUTTEN – Vorige week is ACSI Peter Parker naar Stal Lozeman in Putten gegaan, naar de ouders van Alice Naber-Lozeman,  Gerrit en Lida Lozeman. En wat bleek? Hij herkende een bekende vierbenige vriend! Daar graast hij nu mee op in de wei.

De inmiddels 20-jarige ACSI Peter Parker heeft na de Olympische Spelen van Alice in Rio 2016 nog enkele ruiters waaronder dochter Leida fit en met veel plezier op weg geholpen op wedstrijd of thuis en hen vertrouwen gegeven in de mooie eventing-sport.
Het werd nu tijd voor een ècht pensioen voor ACSI Peter Parker. En ook dat doet hij met veel plezier, èn in het ideale gezelschap.
“Veel paarden genieten bij mijn ouders van hun oude dag”, vertelt Alice.
Ze vervolgt: “Watermill Famous, de knappe hengst die als 5-, 6- en 7- jarige kampioen van Nederland werd in de eventing, loopt daar ook al even in de wei. Famous kreeg indertijd helaas last van zijn ogen en ziet slecht. In zijn actieve tijd ging Famous vaak samen met ACSI Peter Parker naar trainingen en wedstrijden. Nu lopen Famous en Peter Parker dagelijks kop aan kop, zo bijzonder! Ze zijn elkaar niet vergeten en kennen elkaar nog steeds. Superfijn! Dikke vrienden en dat terwijl ze elkaar al een paar jaar niet gezien hadden….”


Lees meer over het pensioen van ACSI Peter Parker en zijn prestaties