Over ACSI

Na een periode van 20 jaar sponsoring door ACSI van eventing amazone Alice Naber-Lozeman heeft ACSI de sponsoring uitgebreid tot ACSI Eventing Team. Dat bestaat naast senior ruiter Alice Naber-Lozeman uit de succesvolle ruiters Janneke Boonzaaijer, Janneke Naber, Leida Naber, Thierry van Reine

Teamfoto 2

Betrouwbaar, dat moet je zijn. In ons bedrijf ACSI is het naast objectiviteit een kernwoord. In het terrein geldt het voor mens en dier. Echt prachtig dat de eerste veelbelovende sprong van ACSI gemaakt door mijn vader in Europa heeft geresulteerd in veelbelovende sprongen van eventing-paarden van het ACSI-team!

Ramon van Reine, CEO van ACSI

Het doel van het ACSI Eventing Team is het geven van een positieve impuls aan de eventing sport in Nederland en het steunen in de breedte. Alle toppaarden op internationaal niveau zijn voorzien van het krachtige voorvoegsel ACSI.

Alice Naber beschouwt ‘haar’ ACSI-team als superkans: “Als iets een sport is om met een heel team samen te doen, is het wel de eventing. Ik ben er dankbaar voor en erg blij mee! Ik zal er alles aan doen hier een bloeiend team van te maken en onze teamgenoten helpen waar ik kan!”.

acsi-eventing

Even twintig jaar terug. Toen Ramon van Reine destijds stopte met zijn eigen internationale eventing carrière, ging hij met zijn bedrijf ACSI meteen Alice Naber sponsoren.

De inzet van Alice en deze sponsoring leidde tot deelname van Alice Naber aan meerdere deelnames op NK’s, EK’s en het WK 2018 in het Amerikaanse Tryon.

Hoogtepunt uiteraard was de succesvolle deelname in 2016 aan de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Nu is het grote doel weer een Olympische Spelen, hopelijk te beginnen met Tokyo 2020.

Image from iOS
Ramon van Reine met Rock of Massada Boekelo 1984

ACSI nodigt op meerdere eventing-wedstrijden per jaar relaties uit om te genieten van elkaar en van de sport. Ramon van Reine: “Toen ik zelf gestopt was met internationaal rijden, was elke wedstrijd met Alice Naber met een ACSI-paard welkome vrije tijd. Het was een geliefd sportief mini-vakantietje. Die belevenis wil ik graag ook aan mijn relaties laten proeven.”

De drie vrachtwagens waarover de ruiters beschikken, rijden voor hun wedstrijden vele duizenden kilometers door Europa en worden daarmee opgemerkt  door de Europese klanten van ACSI. Daarmee is het ACSI Eventing team voor ACSI een goede mogelijkheid om haar verschillende betekenisvolle merken zoals ACSI, Suncamp Holidays  en Sunlodge Europees uit te dragen en te vestigen.

WhatsApp Image 2019-04-15 at 13.17.09

Betrouwbaar en objectief. Dat zijn de twee kernwoorden voor ACSI, dé campingspecialist van Europa. Vanaf 1965 bestaat de vertrouwde, groene campinggids, die kampeerders van informatie voorziet. De gids groeide uit van een start met 55 adressen naar meer dan 10.000 camping-adressen in Europa, die jaarlijks worden bezocht en geïnspecteerd. De kracht van ACSI is dan ook dat alle informatie altijd up-to-date en zeer betrouwbaar is.
ACSI doet nog veel meer om vakantiegangers een fijne kampeervakantie te bezorgen, met algemene informatie over kamperen op internet, georganiseerde kampeerreizen, kant-en-klare kampeeraccommodaties in Europese landen, een camping card ACSI, een ACSI club-ID-kaart, ga zo maar door.

Verder lezen

2018-06-07_Personeelsfoto-pand-zwaaiend