29 januari 2019

Samen is een begin, samenwerken is succes

BR Equestrian Equipment & ACSI Eventingteam

Paarden zijn ons leven. Wij genieten het meest van alle bijzondere vriendschappen en oprechte verbindingen die de paardenwereld rijk is. Paardrijden is teamwork: samen het beste in elkaar naar boven halen. Deze visie vormt de grondslag van de samenwerking met ACSI Eventingteam. 

Waarom geloven wij in het ACSI Eventing Team? Het ACSI Eventingteam brengt drie generaties sporters samen. Ze vullen elkaar aan en zijn er voor elkaar wanneer dat nodig is. Een oprechte en unieke vriendschap gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

BR Equestrian Equipment wil er zijn voor iedereen die zich verbonden voelt met de paardenwereld. Of je nu jong of oud, beginner of gevorderd, amateur of professional bent. Wij staan altijd voor je klaar met producten die bij jou en je paard passen. Want wij geloven dat wat er echt toe doet, altijd dichtbij is.

Wij zijn trots op dit nieuwe team! Alice, Janneke en Thierry: wij wensen jullie heel veel mooie en sportieve momenten toe. Op naar een periode met veel dierbare herinneringen!

Team BR Equestrian Equipment

www.br.nl

BR Equestrian Equipment, producten die bij jou en je paard passen. Verbonden met het ACSI team!