15 april 2019

ACSI Eventing Team

ZETTEN – Na een periode van 20 jaar sponsoring door ACSI van Alice Naber-Lozeman, komt ACSI nu met het veelbelovende vervolg: een heel eventing team. Het ACSI Eventing Team bestaat naast senior ruiter Alice Naber-Lozeman (48) uit de succesvolle ruiters Janneke Boonzaaijer (22) en Thierry van Reine (19). Daarmee is het tweede commerciële Nederlandse eventing team een feit. Op de North Holland Horse Trials in Oudkarspel met Pasen (19-21 april) komt het hele team herkenbaar in ACSI-kleuren aan start.

“Betrouwbaar, dat moet je zijn. In mijn bedrijf ACSI is het een kernwoord. In het terrein geldt betrouwbaarheid als essentieel voor mens en dier. Echt prachtig dat de eerste veelbelovende sprong van ACSI van mijn vader in Europa nu resulteert in veelbelovende sprongen van eventing-paarden van het ACSI-team!”, zegt Ramon van Reine, CEO van ACSI.

Met het ACSI Eventing Team wil ACSI de eventing sport in Nederland in de breedte steunen en een positieve impuls geven. Alle toppaarden op internationaal niveau zijn voorzien van het krachtige voorvoegsel ACSI. Alice Naber zegt: “Ik vind dit team een superkans! Ik ben er dankbaar voor en erg blij mee. Ik zal er alles aan doen om dit team tot een succes te maken en mijn teamgenoten helpen waar ik kan!”.
Als cosponsor ondersteunt het bekende merk BR het ACSI Eventing team met ruitersportkleding, artikelen en dekens.

Een terugblik: toen Ramon van Reine zelf stopte met zijn internationale Eventing carrière, begon de ACSI-sponsoring van Alice Naber. De inzet van Alice en deze sponsoring leidde tot deelname van Alice aan meerdere NK’s, EK’s en het WK 2018 in het Amerikaanse Tryon. Hoogtepunt uiteraard was de succesvolle deelname in 2016 aan de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Nu is het grote doel voor Alice en het ACSI Eventing Team weer een Olympische Spelen, hopelijk te beginnen met Tokyo.

ACSI zal op meerdere eventing-wedstrijden per jaar relaties uit nodigen om te genieten van elkaar en van de sport.
De drie vrachtwagens waarover de ruiters beschikken, rijden voor hun wedstrijden vele duizenden kilometers door Europa. Daarmee is het ACSI Eventing team voor ACSI een goede mogelijkheid om haar verschillende betekenisvolle merken Europees uit te dragen.

 

Over ACSI

Betrouwbaar en objectief. Dat zijn de twee kernwoorden voor ACSI, dé campingspecialist van Europa. Vanaf 1965 bestaat de vertrouwde, groene campinggids die kampeerders van informatie voorziet. De gids groeide uit van een start met 55 adressen naar meer dan 10.000 camping-adressen in Europa, die jaarlijks worden bezocht en geïnspecteerd. De kracht van ACSI is dan ook dat alle informatie altijd up-to-date is en zeer betrouwbaar. ACSI doet nog veel meer om vakantiegangers een fijne kampeervakantie te bezorgen, met algemene informatie over kamperen op internet, georganiseerde kampeerreizen, kant-en-klare kampeeraccommodaties in Europese landen, een camping card ACSI, een ACSI club-ID-kaart, en ga zo maar door.

ACSI teamleden Janneke Boonzaaijer, Alice Naber-Lozeman en Thierry van Reine