14 september 2021

Succes Nabers op Bollert Brons Gelselaar

Het was een lange succesvolle dag voor de familie Naber in Gelselaar.
Jongste telg Jantien Naber reed met haar Barnadown B Lucky voor de eerste keer M en ze won het Bollert Brons! Zo moeder zo dochter: Alice won het Bollert Brons in 1986 en 1987…..

Jantien Naber stond 3e na dressuur en bleef verder foutloos. Hiermee werd Jantien Gelders kampioen in de klasse M en won ze het Bollert Brons. “Echt te grappig”, zegt Alice, “mijn naam als mej. A. Lozeman staat in de trofee gegraveerd, zag ik nu weer, van mijn overwinningen in 1986 en 1987.”

ACSI Peter Parker
Jantien had nòg een hele speciale ervaring. Ze reed voor de eerste keer met de zeer fitte 19-jarige ACSI Peter Parker. “Wow, wat genoot dat paard”, zegt Alice trots. Jantien en ACSI Peter Parker wonnen de 5e prijs.Klaar voor Varsseveld

ACSI-teamlid Leida Naber reed Uncle BOB van Hermance Gramsberg in de B. Ze reed een foutloos springparcours, kreeg mega mooie stijlpunten en een foutloze cross. Ze werden na tijdfouten achtste.
Alice reed zelf met Geu D een rustige schoolingsronde in de M. “Dat ging top, hij is dus klaar voor de 2 ster komend weekend in Varsseveld”, concludeerde Alice Naber.

Gert Naber was als Technisch Afgevaardigde zelfs twee dagen in Gelselaar. Een succesvol familie-uitje dus!