18 oktober 2021

Strzegom uitstekend seizoensbesluit voor Janneke Boonzaaijer

ACSI-teamlid Janneke Boonzaaijer had een geweldige wedstrijd in het Poolse Strzegom met een vijfde plaats met ACSI Campbelle WS in de korte drie ster en een mooie vierde en zesde plaats met haar aankomende talenten Mirage en Krek-Mora in de lange twee ster. “Wat een goed gevoel, zo’n goed seizoensbesluit van dit heel speciale seizoen!”, zegt Janneke Boonzaaijer.

Janneke Boonzaaijer en ACSI Campbelle WS waren prima in vorm! “De dressuur was al weer beter dan de vorige keren, ik kon beter blijven rijden vanwege haar ontspanning. We sprongen fijn foutloos en de cross was ook foutloos en dichtbij de optimale tijd.”
Janneke en ACSI Campbelle eindigden na vier Duitse combinaties dus als vijfde in het CCI3*-S.

Eerste CCI2*-L
In de lange twee ster reed Janneke de 7-jarige NRPS-merrie Mirage (Brandon x OO Seven) van haar vader. Zij deed het prima in het terrein met een foutloze cross en een foutloos springparcours. “Echt een steady wedstrijd, ze pakte heel goed aan! Ik dacht, zo ook met Krek-Mora en dat ging net zo goed! Het was pas haar eerste lange twee ster, ben echt super  trots hoe ze het deed! Heel fijn deze goede jonge paarden voor de toekomst.”
Krek-Mora (Ferdinand x San Remo) is 6 jaar en in bezit van haar vader G. Boonzaaijer en werd uiteindelijk vierde, Mirage werd zesde.

Mirage

Stephan Hazeleger volgde meteen na Janneke en Krek-Mora op plaats 7 met de 8-jarige schimmel ACSI Igor (v.Up to Date). Ook hij voegde na een fijne foutloze cross en springparcours niets meer toe aan zijn dressuurresultaat.
“Nu thuis maar weer lekker verder trainen en wat dressuur- en springwedstrijdjes rijden van de winter. Heel fijn om met zo’n goed gevoel het seizoen af te sluiten”, besluit Janneke.
.
Uitslagen Strzegom 2021 CCI3*-S
Uitslagen CCI2*-L