22 juli 2021

Janneke te paard in Tokio

Na het weerzien met ACSI Champ de Tailleur in Tokio heeft Janneke Boonzaaijer al weer prettige ritjes te paard gehad in Tokio.
Janneke zegt: “Wat heeft Champ het reizen goed doorstaan! Ik ben heel erg blij en opgelucht dat we er zijn. Het is hier echt super goed geregeld en heel erg netjes. Dit is nu al een mega gave ervaring en ik ben heel benieuwd naar wat ons nog te wachten staat!”

Thuisblijven en kijken
Voor alle thuisblijvers: wil je alle Olympische sport en zeker alle paardensport op televisie kijken, neem dan een abonnement op Discovery Plus. In 2015 kwam het nieuws naar buiten dat Discovery Communications de uitzendrechten (tv en live-stream) van de Olympische Spelen had gekocht voor een groot deel van Europa, waaronder Nederland en België. De NOS heeft daarna nog wel een sublicentie gekocht, maar wie alles wil zien, zal een abonnement bij Discovery Plus moeten nemen (€5,99 per maand). Daar zullen alle wedstrijden geheel te zien.
Klik hier om aan te melden.
Via Nederland Ziet kan na betaling van €7,95 drie maanden programma’s gekeken worden, waaronder ook de Olympische Spelen. Klik hier om aan te melden.


Foto’s: Ria Boonzaaijer

Het is nu nog niet bekend wat de NOS aan precies aan paardensport zal gaan uitzenden (tv of livestream).
Vergeet niet om Janneke succes te wensen! Dat kan bijvoorbeeld op de pagina van ACSI Eventing hier
Het is raadzaam om het gehele Olympische programma met starttijden en uitslagen ook te raadplegen op de website van de organisatie.