11 augustus 2019

Janneke Boonzaaijer in top 3 in Kronenberg

Janneke Boonzaaijer reed een hele succesvolle wedstrijd in Kronenberg. Ze voegde met ACSI Champ de Tailleur helemaal niets toe aan haar nette dressuurresultaat: ze reed foutloos en binnen de tijd.
Na de dressuur en cross stond ze op een fraaie vierde plaats genoteerd, als beste Nederlandse. Na haar foutloze springparcours op zondag schoof ze nog een plaatsje op en eindigde ze met ACSI Champ de Tailleur als derde, dus in de top 3.

Vertrouwen hersteld
Ook met ACSI Campbelle WS was Janneke goed op dreef. Dat was even nodig om het vertrouwen te herstellen na twee iets mindere wedstrijden. Janneke was super blij: “ACSI Champ de Tailleur liep heel erg fijn en zo simpel rond, ik heb heerlijk gereden! En met ACSI Campbelle WS was dit helemaal wat nu even nodig was. Dit vertrouwen in elkaar in het terrein en met springen voelde weer als vanouds. Zo kunnen weer verder bouwen. Kortom: helemaal goed. De bodem was top, de paarden zijn heel fit, fijn! Ik hoop dat ik deze resultaten kan vasthouden”, zegt Janneke.

Doel Boekelo
Janneke Boonzaaijer werd meteen nieuws op verschillende websites.
ACSI is trots op haar! Met haar ACSI Campbelle WS verbeterde Janneke ook nog een paar plaatsen en eindigde ze uiteindelijk na Elaine Pen (8e) op plaats 10, dus ook nog in de top 10.
Janneke Boonzaaijer besluit: “Dit was helemaal mijn wedstrijd. Nu heb ik mijn zinnen gezet op Boekelo. Het mooiste is om daarvoor nog een wedstrijd te rijden. Ik denk na over Waregem of Langenhagen. Ik ga mijn licht opsteken en horen wat de bondscoach er van zegt. Maar eerst nog even nagenieten!”

Uitslag

Janneke Boonzaaijer en ACSI Champ de Tailleur op weg naar de top 3 in Kronenberg

Janneke Boonzaaijer en ACSI Campbelle WS herstelden het vertrouwen in elkaar in Kronenberg

Na gedane arbeid is het goed gezamenlijk grazen! ACSI Campbelle WS en ACSI Champ de Tailleur

ACSI Champ de Tailleur voortvarend voorwaarts

ACSI Campbelle WS weer met vertrouwen door het terrein