6 mei 2023

Geslaagde doelen Boonzaaijer bij Horse Trials Ede

Janneke Boonzaaijer reed met enkele paarden vlak bij huis mee op de Horse Trials Ede. Het werd een super weekend voor haar, met geslaagde doelen.

De pas 6-jarige hengst Moreno Grove maakte zijn twee sterren debuut in Ede. Janneke zegt: “Moreno liep een super wedstrijd! Nette dressuur en ook springen en cross foutloos! Hij eindigde op plek 11 in de korte twee ster CCI2*-S. En daarmee heeft hij zijn kwalificatie voor het WK 6-jarige eventingpaarden in Le Lion wk het einde van dit jaar op zak!”
Krek-Mora liep ook een fijne wedstrijd. Janneke besluit: “Dressuur was oké maar kon nog wel wat slagen beter kwa punten. Springen was heel goed foutloos, De cross ging in één streep, ik  heb er erg van genoten.” Het werd een mooie achtste plaats voor haar, van de 61 deelnemers in  deze korte twee ster.

ACSI Campbelle WS mocht na een mindere wedstrijd in Kronenberg nu mee om in een beter ritme te komen. Janneke vertelt: “Dat verliep gelukkig goed. Dressuur was fijn en het springen ging ook netjes foutloos. De cross deed ze foutloos binnen de tijd, wat een mooie 4e plek opleverde. Blij mee.”

Uitslagen
CCI2*-S
https://online.equipe.com/en/class_sections/803857