19 april 2019

Alice: “Op vertrouwen naar huis”

OUD KARSPEL – Alice Naber-Lozeman genoot in Oudkarspel van het eerste optreden met het complete ACSI Eventingteam. “Echt gaaf om hier zo met elkaar bezig te zijn”, zei ze, “en ik ben supertrots op Thierry met ACSI Harry Belafonte natuurlijk! Ik weet meteen mijn eigen rondjes weer met hem. Ook hier. Ik kan er enorm genieten Harry nu zo goed met Thierry te zien rondgaan!”.

Over haar eigen rit met ACSI Curacao was Alice behoorlijk tevreden. “Oudkarspel is met de bruggetjes en wegovergangen echt een speciale cross. Je kan geen tempo maken vanwege de wendingen. Curacao verloor een ijzer en zo moesten we gecontroleerd op vertrouwen naar huis rijden. We zeggen wel eens gekscherend, een handig paard heeft vijf benen, die redt zich wel. En zo is het ook. Weer een goede ervaring, op naar de volgende!”.

Uitslag

 

 

Alice zoekt na haar cross bij een doorgang een ijzer van ACSI Curacao om zo snel mogelijk weer onder te laten slaan

Alice Naber met ACSI Curacao: van een nette 10e plaats in de dressuur, via de 6e in het foutloze springparcours naar een 20e plaats in de CCI3*-S na een gecontroleerde thuisrit vanwege een verloren ijzer in de cross.Foto’s Eventingphoto.com